Camper Surprise

Wat een leuke uitdaging in Sinterklaastijd! Hier zijn een paar ideeŽn voor een Sinterklaas surprise voor een camperliefhebber:

1:
Camper Surprise: Maak een grote surprise in de vorm van een camper. Gebruik stevig karton om de basisvorm van de camper te maken en gebruik vervolgens verf of gekleurd papier om de details toe te voegen, zoals ramen, wielen en deuren. Je kunt ook kleine accessoires toevoegen, zoals een mini-barbecue of een opklaptafel.
Een voorbeeld vind je op de website www.knutselidee.nl (Scroll wat naar beneden)

 
2:
Campervan Verzamelbox: Maak een grote doos in de vorm van een camperbusje, waarin de camperliefhebber zijn verzameling van miniaturen, sleutelhangers of andere camperspulletjes kan bewaren. Versier de doos met verf of papier om het eruit te laten zien als een echt campervan.

Zoek je iets heel leuks en verrassends om te geven in de surprise kijk dan op yoursurprise.nl

3:
Camper Sleutelhanger Surprise: Maak een grote sleutelhanger in de vorm van een camper. Je kunt dit doen door stukjes gekleurd vilt aan elkaar te naaien en de vorm van een camper uit te snijden. Voeg vervolgens een sleutelhanger toe aan de bovenkant, zodat het als een echte sleutelhanger kan worden gebruikt.4
Campingtafel Surprise: Maak een surprise in de vorm van een campingtafel. Gebruik karton om de tafel te maken en decoreer deze met afbeeldingen van campinggerechten, een koffiezetapparaat en andere campingaccessoires. Plaats kleine cadeautjes of lekkernijen op de tafelblad-surprise.

5:
Camper Reisgids Surprise: Maak een grote boekvormige surprise die eruitziet als een camper reisgids. Gebruik karton en papier om de buitenkant van het boek te maken en versier het met afbeeldingen van verschillende campings en reisbestemmingen. Vul het boek met handige tips, suggesties voor kampeeruitrusting en misschien zelfs een cadeaubon voor een campingwinkel.
Een voorbeeld van een groot boek surprise

Algemeen:
Vergeet niet om de surprise te vullen met kleine cadeautjes, snoepjes of andere verrassingen die de camperliefhebber zullen verrassen. Veel plezier met het maken van de Sinterklaas surprise!
Voor meer cadeau ideeen zie de pagina Camper Cadeaus


Vind je dit allemaal niets maar wil je toch een surprise geven aan iemand? Je kunt surprise pakketen kopen bij surprises-winkel.nl