Hoe Rijd Je Met Een Camper

Als je voor het eerst met een camper gaat rijden is het handig om wat tips te bekijken. In de video hieronder vind je verschillende tips voor het rijden met een camper.


 De wegligging van een toch wel zware camper is anders dan een personenauto. Daarom is het zeker geen gek idee om eerst ook wat te oefenen op een vrijwel leeg parkeerterrein. Ook het achteruit rijden, inparkeren en het zicht in de spiegels en van de achteruitrijcamera kunnen zo rustig bekeken worden. Leg gerust wat kartonnen dozen op de parkeerplaats en kijk hoe je die ziet als je op de bestuurdersstoel zit en hoe je er langs gaat zonder ze te raken.

  

Dus u wilt een camper?
Dus u wilt een camper? is het eerste camperhandboek in Nederland. Een must have voor iedereen die met de camper op pad wil. Het boek ontstond in de praktijk en biedt bruikbare tips en informatie aan mensen die een camper hebben of willen gaan kopen.


World Wide Campers
Worldwide Campers biedt wereldwijd camperverhuur aan in Noord-Amerika, Australië & Nieuw-Zeeland, Europa, Zuidelijk Afrika, Azië en Zuid-Amerika. En natuurlijk ook gewoon in Nederland zodat je niet ver hoeft te rijden om hem op te halen.