Josef-pott-platz

Josef-Pott-Platz is een camperplaats in de Duitse stad Witzenhausen, gelegen in de deelstaat Hessen. Deze camperplaats is genoemd naar Josef Pott, een voormalig lid van de gemeenteraad van Witzenhausen die zich inzette voor de ontwikkeling van het toerisme in de regio.

De Josef-Pott-Platz biedt plaats aan maximaal 25 campers en is gelegen in een rustige omgeving op slechts enkele minuten loopafstand van het stadscentrum. Er zijn verschillende voorzieningen beschikbaar, waaronder stroomaansluitingen, sanitaire voorzieningen, en drinkwater. Ook is er een vuilwaterafvoer en is er de mogelijkheid om afvalwater te lozen.

In de omgeving van de camperplaats zijn er tal van activiteiten en bezienswaardigheden te bezoeken, zoals het pittoreske historische centrum van Witzenhausen, de nabijgelegen Kirschenplantage (kersenboomgaard), en het mooie landschap langs de rivier de Werra.

Deze plaatsen zijn mooi ruim en een ticket moet uit een automaat gehaald worden. Ook stroom moet met munten betaald worden in een automaat.

 De co÷rdinaten

De locatie van de camperplek: 51.344925,9.853835