Waarom Met Een Camper?

Waarom zou je reizen met een camper? De meeste die op deze website komen kijken weten dat vast al. Maar bij de NKC hebben ze een filmpje hierover gemaakt en die kun je hier bekijken.


 Op reis gaan met de camper is voor veel mensen de ultieme vorm van vrijheid. In de video zie je een aantal interviews met mensen die al een tijdje met de camper reizen.

Wil je er trouwens rustig veel meer over lezen dan kun je eens kijken naar het boek: Dus u wilt een camper?

  

Dus u wilt een camper?
Dus u wilt een camper? is het eerste camperhandboek in Nederland. Een must have voor iedereen die met de camper op pad wil. Het boek ontstond in de praktijk en biedt bruikbare tips en informatie aan mensen die een camper hebben of willen gaan kopen.


Met de camper op pad
Ben je een beginner op campergebied? Dit boek is een goede voorbereiding en inspiratie voor de aankomende reis met de camper. Rijden en wonen in een camper is echt anders dan kamperen met de tent of caravan op campings.


World Wide Campers
Worldwide Campers biedt wereldwijd camperverhuur aan in Noord-Amerika, Australië & Nieuw-Zeeland, Europa, Zuidelijk Afrika, Azië en Zuid-Amerika. En natuurlijk ook gewoon in Nederland zodat je niet ver hoeft te rijden om hem op te halen.